​​

​Nedbrydning og nedrivningsopgaver udføres

Skal du have udvidet din ejendom, eller revet en gammel carport ned, for at få en ny op? Så kan vi hos Entreprenør Jesper Kristiansen hjælpe dig.


Vi klarer din nedbrydning, og vi fjerner naturligvis alt affaldet igen efterfølgende. Vi har gennem vores 25 års erfaring haft mange nedrivningsopgaver, og derfor er vi specialister inden for faget.


Vi tilbyder nedbrydning for kunder i Svenstrup, Aalborg og resten af Nordjylland.


Vi tilbyder nedbrydning nemt og sikkert

Skal du have revet noget større ned, så er det vigtigt, at du får professionelle hænder til at varetage opgaven. Hvis ikke kan du risikere stor skade på dig selv og på din grund. Samtidig er der et stort arbejde i at få alt affaldet fjernet igen efter en nedbrydning.
Men kontakter du os, så kommer vi gerne ud og sparer dig for alt det hårde arbejde. Samtidig er du garanteret, at projektet bliver løst korrekt.


Vi har de helt rette maskiner til nedbrydning, og vi kan arbejde i mange forskellige materialer, såsom beton, jord med videre.

Indhent et GRATIS TILBUD ⬎

Ønsker du et tilbud på din næste entrepriseopgave?
​Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.

 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på nedrivning

Et nedbrydningsprojekt kræver en del overvejelse, og det kan ikke gøres om igen på samme måde, som når man blot lægger fliser. Derfor er det vigtigt, at du tænker det godt igennem, før du tager beslutningen. Men når dette så er gjort, så kan du helt uforpligtende tage kontakt til os.

Vi kommer gerne ud til dig, hvis du bor i omegn af Aalborg og Svenstrup. Kontakt os på telefon 40 16 36 39 eller e-mail jksvenstrup@gmail.com og hør nærmere om nedbrydning.​​

Om firmaet

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor byggeri- og anlægsarbejde. Høj service, kvalitet og klare aftaler overfor vores kunder, er en vigtig og integreret del af vores værdisæt.

Kontakt os i dag!

Du kan også skrive til vores e-mail:
jksvenstrup@gmail.com

Faktura mail: ejkfaktura@gmail.com

Her ligger vi

Entreprenør Jesper Kristiansen

Rosenlundsvej 2, 9​230 Svenstrup J

CVR: 33327064