​Jordarbejde og gravearbejde udføres

Har du planer om at udvide din bolig, etablere en ny have eller bygge en ny carport? Alt sammen nogle projekter, hvor der skal graves jord væk, før det kan lade sig gøre. Så kan vi hos Entreprenør Jesper Kristiansen hjælpe dig med dit jordarbejde i Aalborg, Svenstrup og resten af Nordjylland.

Vi har alle de nødvendige maskiner, og vi fjerner samtidig alt jorden for dig.


Vi tilbyder gravearbejde til private og erhverv

Vi har mange års erfaring med entreprenøropgaver og jordarbejde, og hertil kan vi også klare udgravningsarbejde, hvis der skal lægges nye kabler, veje, graves ud til en sø eller et nyt byggeri.

Vi er samtidig eksperter inden for etablering og udskiftning af vandledninger, og du kan derfor altid kontakte os, hvis du har et spændende projekt til os.


Vores erfaring har også ført til, i vi i dag godt kan klare totalentreprisen for dig i forbindelse med større projekter. Vi har stor erfaring med både privat og erhverv, og vi løser derfor mange opgaver inden for jordarbejde.

Hør nærmere om jordarbejde ved at kontakte os

Du kan altid kontakte os, både som privatperson og erhverv, og så vil vi tage et kig på dit gravearbejde. Der er ikke nogen opgave, som er hverken for stor eller for lille til, at vi vil tage hånd om denne.

Kontakter du os på telefon 40 16 36 39 eller e-mail jksvenstrup@gmail.com, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud på jordarbejde.

Indhent et GRATIS TILBUD her​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​ eller hvis du har en forespørgsel

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Entreprenør

Jesper Kristiansen

KONTAKT

Telefon: 40 16 36 39

E-mail: jksvenstrup@gmail.com