Styret underboring i stedet for gravearbejde

Hos Entreprenør Jesper Kristiansen i Svenstrup J har vi mange års erfaring med blandt andet styret underboring, som anvender alle de steder, hvor kabler, stålrør og PE-rør gennemføres.

Ved hjælp af fleksible borerør er det muligt at bore i krumme linjer, hvilket gør styret underboring ideel til blandt andet:

  • Vandledninger
  • Gasledninger
  • Telefonledninger
  • El-ledninger
  • Kloakledninger

Indhent et GRATIS TILBUD ⬎

Ønsker du et tilbud på din næste entrepriseopgave?
​Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.

 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er styret underboring?

Styret underboring er et oplagt alternativ til almindelig opgravning. Det er en metode, der blandt andet anvendes i forbindelse gravearbejde i havne, ved forurenede områder og ved krydsning af vådområder. Derudover anvendes metoden også ofte i forbindelse med nedlægning af rør ved fortove, rabatter og veje.

En af de helt store fordele er, at man undgår at grave al jorden op, hvis man skal lægge kabler eller rør. Derudover giver styret underboring ingen trafikgener, og så medfører det blandt andet også en kortere leveringstid på arbejdet.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om dine muligheder hos os, eller har du nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 16 36 39, eller du kan skrive til vores e-mail jksvenstrup@gmail.com.​

Om firmaet

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor byggeri- og anlægsarbejde. Høj service, kvalitet og klare aftaler overfor vores kunder, er en vigtig og integreret del af vores værdisæt.

Kontakt os i dag!

Du kan også skrive til vores e-mail:
jksvenstrup@gmail.com

Faktura mail: ejkfaktura@gmail.com

Her ligger vi

Entreprenør Jesper Kristiansen

Rosenlundsvej 2, 9​230 Svenstrup J

CVR: 43354957