Underboring af kabel og rør uden gravearbejde

​Vi borer ud til kabler, stålrør og PE-rør

​Ønsker du underboring af kabel eller rør frem for udgravning? Så har vi ekspertisen til at hjælpe dig. Hos Entreprenør Jesper Kristiansen har vi stor erfaring med alle former for opgravningsfri boringer til for eksempel kabler, stålrør og PE-rør.

Vi sætter en dyd i at levere kvalitetsløsninger til både private og erhverv. Vi kører ud til kunder i blandt andet Svenstrup, Aalborg og alle andre steder i Nordjylland. Der er ingen opgaver, som er for små eller for store.

Undgå besværet ved traditionel nedgravning

Styret underboring af rør og kabler er et moderne alternativ til traditionel nedgravning, som typisk er til gene for enten trafikanter eller beboere. Dertil kommer, at der er behov for reetablering af for eksempel græs, fliser eller anden belægning i forbindelse med nedgravningen. Derfor er underboringer et billigere, hurtigere og mere effektivt alternativ.

Indhent et GRATIS TILBUD ⬎

Ønsker du et tilbud på din næste entrepriseopgave?
​Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.

 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi anvender fleksible borerør, som kan bore i krumme linjer. 

Dermed kan vi bore udenom eventuelle forhindringer samt omkring hjørner med videre. Styret underboring af kabel og rør er med andre ord muligt under de fleste forhold. 

Arbejdet udføres naturligvis i tæt kontakt med dig som kunde.

Få mere information om underboring af kabel

​Du er velkommen til at få flere oplysninger om de mange muligheder og om vores priser. Normalt kommer vi ud for at se nærmere på opgaven. Her kan vi samtidig råde og vejlede. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på underboring af kabel eller rør.

Om firmaet

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor byggeri- og anlægsarbejde. Høj service, kvalitet og klare aftaler overfor vores kunder, er en vigtig og integreret del af vores værdisæt.

Kontakt os i dag!

Du kan også skrive til vores e-mail:
jksvenstrup@gmail.com

Faktura mail: ejkfaktura@gmail.com

Her ligger vi

Entreprenør Jesper Kristiansen

Rosenlundsvej 2, 9​230 Svenstrup J

CVR: 43354957