​Betonarbejde i høj kvalitet

Hos Entreprenør Jesper Kristiansen kan vi klare det hårde betonarbejde for dig, hvis du kontakter os som industriel eller offentlig bygherrer.

Vi har 25 års erfaring indenfor entreprenør faget, og har gennem disse stiftet bekendtskab med betonarbejde mange gange. Derfor er vi mere end villige til at tage os af dit betonarbejde for dig, og vi er garanti for godt håndværk.

Vi udfører betonarbejde i alle størrelser

Betonarbejde stiller store krav til færdighederne, og vi har derfor bestræbt os på, at være fuldt kvalificerede til jobbet.

Derfor er du med Entreprenør Jesper Kristiansen som samarbejdspartner garanteret et godt håndværk, og vi er klar og trænede i, at indgå i et kompetent team.

Vi har mange kompetencer indenfor betonarbejde, og kan derfor udføre alle former for opgaver, såsom punktfundamenter, terrændæk, etablering af nye kældre, gulve, vægge og trapper.

Vi kan også klare opgaver, hvor præfabrikerede betonelementer som altangange og terrasser skal monteres. Der er ingen opgave, som er for stor eller for lille til, at vi ønsker at påtage os den.
​ 

Få mere at vide

Kunne du godt bruge nogle professionelle hænder til at klare noget betonarbejde for dig, og skal det være i områder nær Aalborg eller Svenstrup J? Så skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon40 16 36 39. Vi har både de nødvendige maskiner, kompetencer og ressourcer til, at klare opgaven for dig.​

Indhent et GRATIS TILBUD ⬎

Ønsker du et tilbud på din næste entrepriseopgave?
​Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.

 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor byggeri- og anlægsarbejde. Høj service, kvalitet og klare aftaler overfor vores kunder, er en vigtig og integreret del af vores værdisæt.

Kontakt os i dag!

Du kan også skrive til vores e-mail:
jksvenstrup@gmail.com

Faktura mail: ejkfaktura@gmail.com

Her ligger vi

Entreprenør Jesper Kristiansen

Rosenlundsvej 2, 9​230 Svenstrup J

CVR: 43354957