Underpresning med jordraket

Skal du have udført underpresning med jordraket? Så kan vi hjælpe dig med arbejdet. 

Hos Entreprenør Jesper Kristiansen har vi stor ekspertise med No-Dig, dvs. vejunderføring af rør uden at udføre et større gravearbejde.

Vi har base i Svenstrup J og har 25 års erfaring med at udføre entreprenørarbejde for kunder i blandt andet Aalborg og mange andre steder i Nordjylland.

Indhent et GRATIS TILBUD ⬎

Ønsker du et tilbud på din næste entrepriseopgave?
​Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.

 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jordraketten er en hurtig og fleksibel gravemetode

Vi har specialiseret os i underpresning med jordfortrængning. Det foregår ved, at vi graver et starthul, hvorpå vi sender en jordraket afsted til et modtagerhul. Herefter kan vi trække et foringsrør igennem skydehullet.

Fordelen er, at vi undgår at skulle grave vejen eller belægningen op. Metoden er anvendelig i forbindelse med lægning af en lang række forskellige rør og ledninger. Der er kort sagt tale om en hurtig, fleksibel og billig gravemetode.

En jordraket anvendes til lige strækninger, men vi tilbyder også retningsstyret underboring. Det foregår ved, at vi anvender fleksible borerør, som gør det muligt at bore i krumme linjer. Du kan læse mere om styret underboring her. 

Vi benytter gerne vores lange erfaring til at råde og vejlede dig, så du vælger den bedste løsning. Vi lægger stor vægt på kvalitet og tilfredse kunder, og du kan derfor forvente, at vi holder en tæt kontakt under hele forløbet.

Kontakt os for at høre mere om underpresning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om underpresning med jordraket. 

Vi tager gerne en snak med dig om de forskellige metoder og priser indenfor vejunderføring, hvor vi samtidig kan drøfte dine ønsker og behov. Hvorefter vi kan sende et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede løsning.

Om firmaet

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor byggeri- og anlægsarbejde. Høj service, kvalitet og klare aftaler overfor vores kunder, er en vigtig og integreret del af vores værdisæt.

Kontakt os i dag!

Du kan også skrive til vores e-mail:
jksvenstrup@gmail.com

Faktura mail: ejkfaktura@gmail.com

Her ligger vi

Entreprenør Jesper Kristiansen

Rosenlundsvej 2, 9​230 Svenstrup J

CVR: 43354957